Posts : 52251 Join date : 2008-08-12 Age : 46 Location : Pula Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez
Subject: Re: Treneri Intera 21.05.13 19:55
Recoba20 wrote:
Nema tog trofeja zbog kojeg će ikad imati moju podršku. Nadam se da će dobit pedalu već nakon trećeg kola. Smeće.
Subject: Re: Treneri Intera 21.05.13 20:23
Recoba20 wrote:
Nema tog trofeja zbog kojeg će ikad imati moju podršku. Nadam se da će dobit pedalu već nakon trećeg kola. Smeće.
Jel može pojašnjenje? meni je antipatičan i ne preferiram taj sustav 3-4-3 i varijacije istog s polazištem u obrani s trojicom,ali ako uspije nametnuti igru kakvu je Napoli imao imat će moju podršku.
soecc
Posts : 12001 Join date : 2010-04-25 Age : 49 Location : Labin Najdraži igrač : Materazzi, Zanetti
Subject: Re: Treneri Intera 21.05.13 20:27
Meni je antipatičan isto kao i Benitez kad je dolazio. A Leonardo i Strama su mi bili simpatični. Sve se okreće, jbga...
_________________ Non mollare mai!!!
gogec
Posts : 4351 Join date : 2013-03-05 Age : 43 Location : Zagreb Najdraži igrač : Zanetti, Gerrard, VVD
Subject: Re: Treneri Intera 21.05.13 20:28
rafael_zd wrote:
Recoba20 wrote:
Jel može pojašnjenje? meni je antipatičan i ne preferiram taj sustav 3-4-3 i varijacije istog s polazištem u obrani s trojicom,ali ako uspije nametnuti igru kakvu je Napoli imao imat će moju podršku.
+1 ali ako ostvari dobar rezultat, dakle barem kvale CL-a..
Recoba20
Posts : 4419 Join date : 2010-04-25 Age : 37 Location : Longarone Najdraži igrač : Alvaro Recoba, J.L. Biabiany, Marcelo Brozović
Subject: Re: Treneri Intera 21.05.13 21:04
Može. U svakoj tekmi, ali baš u svakoj kad je igrao protiv nas, prije i poslije je nastojao popljuvati Inter što više može na konferencijama, stalno gestikulira i sili se, dere se na četvrte suce i na protivničke trenere, i čini sve ono što je meni kod profesionalnih trenera odvratno. Kužim rivalstvo i struku, i da hoće napraviti što god može za klub koji trenira (Napoli prije nas) ali imam dojam da je opaki anti-Interista, što redovno dokazuje na tekmama, a takvog želim što dalje. Radije bi da mi Strama frflja s rukom na ustima i kad zabijemo gol leti pod Curvu i diže ruke, nego ovakav smećar. Kamo sreće da je potpisao za Romu. Također smatram da je bolji stručnjak od Strame i da će Interu donijeti rezultat u igri koji Strama nije uspio. Mislim i da ima ono nešto što je Strami falilo da ostvari uspjeh, možda nas čak odvede do Scudetta. Mislim i da će ga ponekad pomaziti i sreća i da će imati više uspjeha sa zdravim rosterom iduće sezone. Svejedno, ja kao navijač ne želim da on bude trener Intera. Moja osobna preferencija. Poštujem sve ostale koji ne misle tako, ovo je samo moj stav kojeg iznosim jer me tako Rafael pitao pa da čovjeku odgovorim. Previše me podsjeća na Lippija, Ancelottija, i njima slične koji cmizdre kad im ne ide i traže pogreške u sucima, karmi i zloj sreći. Mislim da bi za njega zapravo JuBe bio idealan klub.
leopnd Admin
Posts : 52251 Join date : 2008-08-12 Age : 46 Location : Pula Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez
Subject: Re: Treneri Intera 21.05.13 21:34
On je klasični "vittimista"... Uvijek glumi žrtvu i plače. Nemrem ga vidit... I potpisujem činjenicu da je u masu navrata srao, al ono opako, protiv Intera...
Subject: Re: Treneri Intera 21.05.13 21:46
Recoba20 wrote:
Može. U svakoj tekmi, ali baš u svakoj kad je igrao protiv nas, prije i poslije je nastojao popljuvati Inter što više može na konferencijama, stalno gestikulira i sili se, dere se na četvrte suce i na protivničke trenere, i čini sve ono što je meni kod profesionalnih trenera odvratno. Kužim rivalstvo i struku, i da hoće napraviti što god može za klub koji trenira (Napoli prije nas) ali imam dojam da je opaki anti-Interista, što redovno dokazuje na tekmama, a takvog želim što dalje. Radije bi da mi Strama frflja s rukom na ustima i kad zabijemo gol leti pod Curvu i diže ruke, nego ovakav smećar. Kamo sreće da je potpisao za Romu. Također smatram da je bolji stručnjak od Strame i da će Interu donijeti rezultat u igri koji Strama nije uspio. Mislim i da ima ono nešto što je Strami falilo da ostvari uspjeh, možda nas čak odvede do Scudetta. Mislim i da će ga ponekad pomaziti i sreća i da će imati više uspjeha sa zdravim rosterom iduće sezone. Svejedno, ja kao navijač ne želim da on bude trener Intera. Moja osobna preferencija. Poštujem sve ostale koji ne misle tako, ovo je samo moj stav kojeg iznosim jer me tako Rafael pitao pa da čovjeku odgovorim. Previše me podsjeća na Lippija, Ancelottija, i njima slične koji cmizdre kad im ne ide i traže pogreške u sucima, karmi i zloj sreći. Mislim da bi za njega zapravo JuBe bio idealan klub.
Strama je taj.
Adri
Posts : 7947 Join date : 2010-04-25 Age : 30 Location : Gospić Najdraži igrač : Javier Zanetti
Subject: Re: Treneri Intera 21.05.13 21:56
I ti si od ovoga svega samo to vidio zamjetio?
Inac Rec u rijec se slazem i nadam se da ce dobit otkaz brze nego sto ga je Gasperini dobio.
inter1908
Posts : 2402 Join date : 2012-03-04 Age : 31 Location : Zagreb/Imotski Najdraži igrač : Cambiasso, Adriano, Perišić
Subject: Re: Treneri Intera 21.05.13 22:02
pamtit cu dugo ovu zadnju utakmicu protiv napolia, svaku minutu je bio prikazan kako pokazuje nesto protiv sudca i intera, neznam kako ga nije sram doci u inter. mozda se desi nesto kao sa kovacicem pa massimo dovede neko drugog trenera nadajmo se dobrog.
Zio
Posts : 6339 Join date : 2011-02-22 Age : 42 Najdraži igrač : Giuseppe Bergomi, Diego Simeone
Subject: Re: Treneri Intera 22.05.13 0:59
Adri wrote:
Sumnjam da ce Moratti dopustit da neko koga je platio 15 milja eura i kgoa obozava sjedi na klupi
Recoba?
Recoba20
Posts : 4419 Join date : 2010-04-25 Age : 37 Location : Longarone Najdraži igrač : Alvaro Recoba, J.L. Biabiany, Marcelo Brozović
Subject: Re: Treneri Intera 22.05.13 6:17
I meni je on odmah prvi pao na pamet.
SHAPESHIFTER
Posts : 2391 Join date : 2010-04-27 Age : 43 Location : ZGB Najdraži igrač : Milito / Icardi / Rakitić / Longo
Subject: Re: Treneri Intera 22.05.13 8:37
leopnd wrote:
Gmazzari je potpisao ugovor na tri godine - 3,5 milje po sezoni. Temu ću otvoriti kad bude službeno.
Leo ima novu tetovažuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FORZA INTER!!
leopnd Admin
Subject: Re: Treneri Intera 22.05.13 11:40
Današnja Gazzetta tvrdi da Gmazzari nije tip od inicijative kad je u pitanju mercato i sl, te da je spreman prepustiti Ausiliju i Branci slobodne ruke po tom pitanju, za dobrobit kluba naravno...
Sve bolje i bolje... Rezigniran sam...
Subject: Re: Treneri Intera 22.05.13 12:13
Hahaha, znači još jedan kojem će svi sve diktirat
_________________ Nella Gioia E Nel Dolore - Per L' Inter Eterno Amore
Recoba20
Subject: Re: Treneri Intera 22.05.13 20:08
Opet će navući hrpu igrača "C" klase uz obavezno prodavanja pola ugovora mladih nada ili slanjem istih na posudbu s koje se nikad neće vratit.
leopnd Admin
Subject: Re: Treneri Intera 22.05.13 20:41
Moratti demantirao vijest da je Gmazzarri već potpisao...
Od sada ovo prije pocetka utakmice na Meazzi pjeva:
leopnd Admin
Subject: Re: Treneri Intera 23.05.13 13:43
...uz moju tetovažu na maxi-ekranu!
Al fino piše: "ono malo navijača šta su se pojavili u Pinetini..."...
Subject: Re: Treneri Intera 23.05.13 14:42
Pa svaka im čast... Prvo zbog toga što su se pojavili tamo, a onda i zbog transparenta.. A neki navijači koji se nazivaju CN ne mogu se udostojiti ni doći na Meazzu...
milito22
Posts : 6544 Join date : 2012-07-27 Location : Zagreb Najdraži igrač : Milito,Chivu,Crespo,Lautaro
Subject: Re: Treneri Intera 23.05.13 16:13
I ja sam za Mazzarija. Radije bih da imamo govno na klupi kojega samo tako mogu ignorirati,nego da gledam blamažu kluba kojeg trpaju razne Siene i Fiorentine. Ajmo mi prvo izvuć klub iz govana,stvoriti sa Mazzarijem kakvu-takvu ekipu,i ako Bog da,napraviti lijepu podloguza Mourinha jednog dana.