Posts : 3361 Join date : 2012-05-15 Age : 33 Location : Sisak Najdraži igrač : Javier Adelmar Zanetti, Dennis Bergkamp, Alvaro 'El Chino' Recoba
Subject: Re: Treneri Intera 10.04.13 19:04
da, i preslabu, ima tu OK igrača, ali previše je poluigrača i škarta da bi se moglo puno bolje
gogec
Posts : 4351 Join date : 2013-03-05 Age : 43 Location : Zagreb Najdraži igrač : Zanetti, Gerrard, VVD
Subject: Re: Treneri Intera 10.04.13 19:14
ne kažem da smo mogli puno bolje, no mogli smo osigurati 3.-4. mjesto i imati neku igru..
rezultat i nije toliko katastrofalan koliko je igra i nered u ekipi.. nezna se tko što igra, tko je za što zadužen. previše improvizacija.. nije samo stvar ozljeda.
ove male ekipe smo morali lomiti makar na mišiće i presing ako već znanjem nemožemo, ali mi se nismo u stanju nikome namtenuti
godinu dana na klupi je dovoljno da ekipa usvoji zamisli trenera i da igra onako kako je i naumio. mi igre danas nemamo i tu priča sa Stramom za mene završava, nezna, ekipa ga ne prati, nema autoriteta ili štajaznam, nebitno je. rezultat je na kraju isti, ekipa nije pomlađena i nismo napredovali u odnosu na zadnju sezonu.
opet smo nažalost na početku rekonstrukcije, nije li tako?
Srna
Posts : 8497 Join date : 2010-04-25 Age : 30 Location : Mali Lošinj Najdraži igrač : Cambiasso, Ranocchia
Subject: Re: Treneri Intera 10.04.13 19:28
OK, onda da vas pitam, koliko je Realova igra napredovala od kad ju je preuzeo Mourinho? Prošle sezone su igrali 5 puta uvjerljivije i bolje nego ove... A i sezonu prije nisu bili ništa lošiji...
Johan Admin
Posts : 2993 Join date : 2010-04-26 Location : Šibenik/Zagreb Najdraži igrač : Alvarez, Kovačić, Ranocchia
Subject: Re: Treneri Intera 10.04.13 19:42
gogec wrote:
ove male ekipe smo morali lomiti makar na mišiće i presing ako već znanjem nemožemo
Kako je lako ovako nešto napisati... S kojim bi ti to igračma dobijao utakmice na presing i mišiće? Tko je sposoban igrati presing u Interu? Koje su to klase kod nas koje će same, na mišiće pobjeđivati utakmice? Tko od naših može izdržati dva mjeseca u jakom tempu bez oscilacija i ozljeda?
gogec
Posts : 4351 Join date : 2013-03-05 Age : 43 Location : Zagreb Najdraži igrač : Zanetti, Gerrard, VVD
Subject: Re: Treneri Intera 10.04.13 19:50
Johan wrote:
gogec wrote:
ove male ekipe smo morali lomiti makar na mišiće i presing ako već znanjem nemožemo
Kako je lako ovako nešto napisati... S kojim bi ti to igračma dobijao utakmice na presing i mišiće? Tko je sposoban igrati presing u Interu? Koje su to klase kod nas koje će same, na mišiće pobjeđivati utakmice? Tko od naših može izdržati dva mjeseca u jakom tempu bez oscilacija i ozljeda?
dobro sad znači nemamo ekipu ni koja može istrčati niti koja išta zna?
šta imamo onda? ko ih je spremao i ko ih je dovodio?! pa dajte koja je onda odgovornost Stramaccionija?? jel imao viziju kako bi inter trebao izgledati i kako bi trebao igrati, u što se on pouzdao?
iz ovog što pišete ispada da nas je samo nesreća, suci i ozljede dovele do ovoga?!
šta ima Atalanta, Siena, Bologna, Torino?? šta bi onda oni trebali igrati s obzirom na igrački kadar??
debeli genijalac
Posts : 3361 Join date : 2012-05-15 Age : 33 Location : Sisak Najdraži igrač : Javier Adelmar Zanetti, Dennis Bergkamp, Alvaro 'El Chino' Recoba
Subject: Re: Treneri Intera 10.04.13 19:59
Smatram da nije isključivo Stramina odgovornost. puno je tu faktora od nesposobnosti uprave, a posebno brankice, loših kupovina i prodaja, ozljede, suđenje, Stramino neiskustvo u nekim utakmicama, jednostavno i dosta sportske nesreće.
Ne znam tko bi osim Mou-a dobio odriješene ruke pa da sam slaže roster i ima ulogu managera u engleskoj? Budimo realni, Muorinhu nemamo što ponudit osim ljubavi, tako da sumnjam da će se uskoro vratiti. Promijenili smo već dosta trenera od Leonarda, Ranijerija, Gaspa, Beniteza pa nitko nije imao bolju igru nit rezultate, MOŽDA Leo, al drugi nitko.
leopnd Admin
Posts : 52265 Join date : 2008-08-12 Age : 46 Location : Pula Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez
Subject: Re: Treneri Intera 10.04.13 20:14
debeli genijalac wrote:
MOŽDA Leo, al drugi nitko.
Ma nema šanse da mene pozovu...
Subject: Re: Treneri Intera 10.04.13 20:16
debeli genijalac wrote:
Smatram da nije isključivo Stramina odgovornost. puno je tu faktora od nesposobnosti uprave, a posebno brankice, loših kupovina i prodaja, ozljede, suđenje, Stramino neiskustvo u nekim utakmicama, jednostavno i dosta sportske nesreće.
pa normalno da nije isključivo Stramina, ali dobrim dijelom leži i na njemu odgovornost.
Moratti je dao para koliko je dao ili mogao, Branca je birao valjda u dogovoru sa Stramom, ako nije onda je sve ovo uzaludna priča. ako nije, znači ni da mu se ne vjeruje, ali neznam šta onda radi na klupi intera?!
jel se slažeš da Gargano nema pojma, da Guarin igra za sebe, siluje i igra na pozciji iza napadača iako to igra očajno?
to je samo par primjera, ali toliko očitih i za to nemože biti kriv Moratti niti onaj kreten Branca koji je razjebo sve svojim poslovima
jebemu vratiti ću se na igru, nemamo je! ne igramo ništa! imamo par bljeskova u sezoni (Juve, Tott i Napoli, Milan smo dobili na bunkerčinu) ostalo je sve manje više bilo vrlo slabo i neuvjerljivo. ok reko, tražimo se početkom sezone, pa smo nanizali 10 pobjeda i rekoh, nema veze kako igramo dok pobjeđujemo, no raspali smo se poput kule od karata. sada nemamo igrača, nemamo igru i opet moramo na ljeto u novu rekonstrukciju! sezona je bačena u vjetar, jedini + je forsiranje stoperskog para i Kove, ali igrač se ne postaje igrajući u totalnom neredu i gubeći tekme. zar nijedan igrač iz one primavere koja je osvojila Nextgen nije mogao dobiti pravu šansu u ligi?
evo da te netko pita kakav nogomet Strama preferira, koja je njegova filozofija šta bi mu rekao?
debeli genijalac
Subject: Re: Treneri Intera 10.04.13 20:23
Strama je sam rekao da je njegova filozofija 3 - 4 - 3 ili 4 - 3 - 3, e sad je druga stvar šta nemamo igrače koji bi bili u stanju odigrat 3 stopera, to je najteža obrana. imaš situaciju da je konstantno 5 igrača ozljeđeno, i sad ti uigravaj momčad, oćeš kiflu. slažem se da je gargano levat, da je guaro umislio da je zvijezda pa igra privatne utakmice, da se Cassana ne može natjerat da trči i tako dalje i tako bliže. ali možeš ti meni do sutra objašnjavat koje su Stramine greške, ja ću ti uvijek reć da sa ovakvim rosterom ni Isus Bog ne može puno bolje.
gogec
Subject: Re: Treneri Intera 10.04.13 20:31
ok, donekle se slažemo, no ja ipak ne vjerujem u Stramaccionija, nema znanja a time ni autoritet, kako među igračima tako i u klubu uopće.. mislio sam da je doveden da u vremenu recesije uvede svoje juniore i izgradi mlađu jeftiniju ekipu. po meni nije uspio i nebi volio da ostane. da, neće biti daleko bolje ni bez pravih pojačanja, tu se slažemo. ova ekipa je ipak na trenutke pokazala da može i zna, dakle nije toliko jadna.
ozljede nas prate već treću sezonu, pogledaj koliko godina imaju igrači koji su najčešće ozljeđeni i vidjeti ćeš ni da to nije slučajno.
debeli genijalac
Subject: Re: Treneri Intera 10.04.13 20:38
pa Mbaye je ozljeđen nonstop, Naga isto, sad i Rana
Srna
Posts : 8497 Join date : 2010-04-25 Age : 30 Location : Mali Lošinj Najdraži igrač : Cambiasso, Ranocchia
Subject: Re: Treneri Intera 10.04.13 20:39
Koliko god želim da Strama ostane isto toliko i želim da zamjenimo trenera pa da vidimo te radikalne promjene u igri koje najavljujete, kao da je svaki trener na tržištu bolji od Strame, ma daj..
gogec
Subject: Re: Treneri Intera 10.04.13 20:47
rekoh najcesce ozljedjen. samuel, chivu, stankovic i sada cijeli tercet napadaca koji broje zajedno 100 godina. ako mislis da nema igre jer nema nagatoma, mbayea i obija onda ok, to doista objasnjava sve
Zio
Posts : 6339 Join date : 2011-02-22 Age : 42 Najdraži igrač : Giuseppe Bergomi, Diego Simeone
Subject: Re: Treneri Intera 10.04.13 21:30
gogec wrote:
kako vam se sviđa igra intera nakon što ju godinu dana vodi Strama?
leopnd wrote:
Kakva igra? Šta Inter ima igru?
gogec wrote:
ne kažem da smo mogli puno bolje, no mogli smo osigurati 3.-4. mjesto i imati neku igru..
rezultat i nije toliko katastrofalan koliko je igra i nered u ekipi.. nezna se tko što igra, tko je za što zadužen. previše improvizacija.. nije samo stvar ozljeda.
ove male ekipe smo morali lomiti makar na mišiće i presing ako već znanjem nemožemo, ali mi se nismo u stanju nikome namtenuti
godinu dana na klupi je dovoljno da ekipa usvoji zamisli trenera i da igra onako kako je i naumio. mi igre danas nemamo i tu priča sa Stramom za mene završava, nezna, ekipa ga ne prati, nema autoriteta ili štajaznam, nebitno je. rezultat je na kraju isti, ekipa nije pomlađena i nismo napredovali u odnosu na zadnju sezonu.
opet smo nažalost na početku rekonstrukcije, nije li tako?
gogec wrote:
dobro sad znači nemamo ekipu ni koja može istrčati niti koja išta zna?
šta imamo onda? ko ih je spremao i ko ih je dovodio?! pa dajte koja je onda odgovornost Stramaccionija?? jel imao viziju kako bi inter trebao izgledati i kako bi trebao igrati, u što se on pouzdao?
iz ovog što pišete ispada da nas je samo nesreća, suci i ozljede dovele do ovoga?!
šta ima Atalanta, Siena, Bologna, Torino?? šta bi onda oni trebali igrati s obzirom na igrački kadar??
gogec wrote:
pa normalno da nije isključivo Stramina, ali dobrim dijelom leži i na njemu odgovornost.
Moratti je dao para koliko je dao ili mogao, Branca je birao valjda u dogovoru sa Stramom, ako nije onda je sve ovo uzaludna priča. ako nije, znači ni da mu se ne vjeruje, ali neznam šta onda radi na klupi intera?!
jel se slažeš da Gargano nema pojma, da Guarin igra za sebe, siluje i igra na pozciji iza napadača iako to igra očajno?
to je samo par primjera, ali toliko očitih i za to nemože biti kriv Moratti niti onaj kreten Branca koji je razjebo sve svojim poslovima
jebemu vratiti ću se na igru, nemamo je! ne igramo ništa! imamo par bljeskova u sezoni (Juve, Tott i Napoli, Milan smo dobili na bunkerčinu) ostalo je sve manje više bilo vrlo slabo i neuvjerljivo. ok reko, tražimo se početkom sezone, pa smo nanizali 10 pobjeda i rekoh, nema veze kako igramo dok pobjeđujemo, no raspali smo se poput kule od karata. sada nemamo igrača, nemamo igru i opet moramo na ljeto u novu rekonstrukciju! sezona je bačena u vjetar, jedini + je forsiranje stoperskog para i Kove, ali igrač se ne postaje igrajući u totalnom neredu i gubeći tekme. zar nijedan igrač iz one primavere koja je osvojila Nextgen nije mogao dobiti pravu šansu u ligi?
evo da te netko pita kakav nogomet Strama preferira, koja je njegova filozofija šta bi mu rekao?
gogec wrote:
ok, donekle se slažemo, no ja ipak ne vjerujem u Stramaccionija, nema znanja a time ni autoritet, kako među igračima tako i u klubu uopće.. mislio sam da je doveden da u vremenu recesije uvede svoje juniore i izgradi mlađu jeftiniju ekipu. po meni nije uspio i nebi volio da ostane. da, neće biti daleko bolje ni bez pravih pojačanja, tu se slažemo. ova ekipa je ipak na trenutke pokazala da može i zna, dakle nije toliko jadna.
ozljede nas prate već treću sezonu, pogledaj koliko godina imaju igrači koji su najčešće ozljeđeni i vidjeti ćeš ni da to nije slučajno.
rafael_zd
Posts : 5957 Join date : 2012-04-04 Age : 35 Location : Zara
Subject: Re: Treneri Intera 10.04.13 21:44
Bravo Gogec, lijepo argumentirano.
debeli genijalac
Subject: Re: Treneri Intera 10.04.13 23:18
:stramala: ne mislim da ovisi igra o mladima, al reci mi alternativu? tko bi trebo igrat kad su ovi ozljeđeni?
interboy
Posts : 1828 Join date : 2010-05-16 Age : 35 Location : čapljina Najdraži igrač : MM23, Brozović
Subject: Re: Treneri Intera 10.04.13 23:35
Meni je samo krivo to sto johan cesce ne objavljuje postove , jer najrealnije prica od nas sviju , i slazem se s njim u vezi svega.
leopnd Admin
Posts : 52265 Join date : 2008-08-12 Age : 46 Location : Pula Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez
Subject: Re: Treneri Intera 11.04.13 7:09
Meni je isto žao šta Johan češće ne objevljuje postove, mada se baš i ne slažem....
Subject: Re: Treneri Intera 11.04.13 9:48
Ja samo znam da dobivam pizzu na okladi ako Strama ostane do kraja sezone...
Ima Johan dosta toga pravo, ali opet sam nekako bliže mišljenju da nama treba bolji trener. Mislim da ima puno dokaza da Strama ne donosi važne odluke (Coutinho, Cassano, Sneijder...), tako da je bolje da ni nije tu ako mu se ne vjeruje.
_________________ Non mollare mai!!!
debeli genijalac
Subject: Re: Treneri Intera 11.04.13 21:49
aj kad smo već kod trenera šta mislite o ovom treneru Benfice? Jesus je s Bragom radio čuda, na pragu je druge titule s Benficom i mislim da bi se bez problema uklopio u našu ekipu baš zbog južnoameričkog štiha kojeg imamo.
I dalje sam za ostanak Strame, alu i u nekom ludom scenariju bi htio da ovaj čovjek dođe
gogec
Subject: Re: Treneri Intera 15.04.13 19:25
Moratti looks to Donadoni
Inter are in big trouble after the defeat by Cagliari, with the position of Andrea Stramaccioni no longer solid. The club's president is currently looking at the idea of hiring the the Parma's coach Roberto Donadoni. Source: Corriere dello Sport Monday, April 15, 2013 07:17
nisam baš oduševljen ovom idejom.. valjda samo glasina..
milito22
Posts : 6544 Join date : 2012-07-27 Location : Zagreb Najdraži igrač : Milito,Chivu,Crespo,Lautaro
Subject: Re: Treneri Intera 15.04.13 19:36
Nakon Strave,svatko će izgledati kao Mourinho. Da majmuna iz džungle stavi,bit će pozitivan pomak.
leopnd Admin
Subject: Re: Treneri Intera 15.04.13 19:48
Jebo mu Donadoni mater! Pun mi je kurac! Pa jebote, šta isključivo romanisti i milanisti mogu sjediti na našoj klupi??? Ma nek ide u kurac!
Subject: Re: Treneri Intera 15.04.13 19:50
A zasto ne dat Baresiu sansu do kraja sezone, sad kad dobije otkaz Stremečeno poslje ispadanja iz kupa
Johan Admin
Posts : 2993 Join date : 2010-04-26 Location : Šibenik/Zagreb Najdraži igrač : Alvarez, Kovačić, Ranocchia
Subject: Re: Treneri Intera 15.04.13 21:04
Da Baresi ima ambicija biti glavni trener, bio bi on to odavno...