|
|
Author | Message |
---|
Inter15
Posts : 6283 Join date : 2010-04-25 Age : 50 Location : Zagreb Najdraži igrač : Il Capitano, L'Uomo Ragno, Tutti Pazzi Per Materazzi
| Subject: Re: Treneri Intera 23.05.13 16:15 | |
| Iako sam bio neprijateljski raspoložen prema Mazzarriju u prošlosti, dati ću mu maksimalnu podršku kad dođe, ako ništa drugo onda iz razloga što sam tako postupio i sa Ranierijem...koji je prema mojem mišljenju puno više rigao vatru u smjeru Intera kada je trenirao Đubretine...
Enivej, Walter sigurno ima uzlaznu putanju u karijeri, poznaje Italiju kao svoj džep i uopće ne sumnjam da će biti ogromna prevaga u borbi za Scudetto...
Igrački kadar će sigurno imati po svojoj volji jer je tako bilo svugdje gdje je radio do sada, a i ima autoritativan stav kada su u pitanju igračke sheme i taktičke zamisli...
Prema najavama, Branca se ovih dana treba puno više brinuti o svojoj poziciji nego o operacijama na Mercatu...
|
|
| |
rafael_zd
Posts : 5957 Join date : 2012-04-04 Age : 35 Location : Zara
| Subject: Re: Treneri Intera 23.05.13 16:20 | |
| Ali zanimljivo kako se do blamaže s Udineseom Moratti i ekipa kunili u Stramu,izjavljivali da će i dogodine voditi momčad kao da smo do Udinesea igrali dobar nogomet. Neki su tu govorili da će svejedno Strama otići s klup i prije, pozivajući se na Morattieve poteze slične u prošlosti,ali svejedno Moratti nikako da se nauči komunicirati preko medija na neki način s fanovima. Niko mu ne može osporiti da je vjerojatno najveći fan Intera,ali Presidente realno jako malo zna o nogometu. |
|
| |
Inter15
Posts : 6283 Join date : 2010-04-25 Age : 50 Location : Zagreb Najdraži igrač : Il Capitano, L'Uomo Ragno, Tutti Pazzi Per Materazzi
| Subject: Re: Treneri Intera 23.05.13 16:44 | |
| Ma ja jedino vjerujem u onu priču da je Strama od početna doveden kao dio eksperimenta i da se već odavno znalo da na kraju sezone odlazi...Moratti je možda do poslije Torina i mislio da ne dobio Zlatnu Koku, ali brijem da je već odavno spikirao Mazzarria, jer predugo je Gazda tu da bi sve prepustio slučaju...to je moje mišljenje... |
|
| |
Buffalo Soldier
Posts : 2140 Join date : 2013-04-19 Age : 35 Location : Labin Najdraži igrač : Javier Zanetti, Marco Materazzi, Falcao, Adriano
| Subject: Re: Treneri Intera 23.05.13 17:20 | |
| U potpunosti se slazem sa Militom, to je to ma neka dode kakav ce trener samo da donese neku prevagu i pocnu igrat kako bi i trebali i borit se ako ne za prvaka onda makar za ligu prvaka, da gledam tekmu kao sta nekad gledao, a ne sad gledam i samo psujem sve redom koliko su ocajni... A svaki trener pa i ovaj sere po svima drugima a samo on i njegova ekipa svetinja to sasvim normalna stvar... |
|
| |
Cehajic
Posts : 3932 Join date : 2011-01-17 Age : 29 Location : Bihac/Zagreb Najdraži igrač : J.Zanetti, Coutinho, Andrea Rannochia, Matrix
| Subject: Re: Treneri Intera 23.05.13 19:24 | |
| Imace moju podrsku od pocetka kao i svaki drugi trener,vidjecemo kako ce se dalje stvari razvijati. |
|
| |
silent
Posts : 1727 Join date : 2010-04-26 Age : 36 Location : Zagreb Najdraži igrač : Inter :D
| Subject: Re: Treneri Intera 23.05.13 21:15 | |
| Moze doci samo gori trener od ovoga a to je Zdeman :) |
|
| |
soecc
Posts : 12001 Join date : 2010-04-25 Age : 49 Location : Labin Najdraži igrač : Materazzi, Zanetti
| Subject: Re: Treneri Intera 24.05.13 8:51 | |
| - Inter15 wrote:
- Iako sam bio neprijateljski raspoložen prema Mazzarriju u prošlosti, dati ću mu maksimalnu podršku kad dođe, ako ništa drugo onda iz razloga što sam tako postupio i sa Ranierijem...koji je prema mojem mišljenju puno više rigao vatru u smjeru Intera kada je trenirao Đubretine...
Enivej, Walter sigurno ima uzlaznu putanju u karijeri, poznaje Italiju kao svoj džep i uopće ne sumnjam da će biti ogromna prevaga u borbi za Scudetto...
Igrački kadar će sigurno imati po svojoj volji jer je tako bilo svugdje gdje je radio do sada, a i ima autoritativan stav kada su u pitanju igračke sheme i taktičke zamisli... Tako nekako i ja razmišljam. Neću se previše opterećivati sa trenerom, a sigurno neću reći da je dobar dok ne završi sezona i dok ne vidim šta je napravio. I ne mislim samo na rezultat. _________________ Non mollare mai!!!
|
|
| |
Rickyy
Posts : 1623 Join date : 2012-03-30 Age : 33 Najdraži igrač : Ricky Avarez, Adriano Leite Ribeiro, Diego Alberto Milito, Jeison Murillo
| Subject: Re: Treneri Intera 24.05.13 10:30 | |
| i ne kontam zasto nekima smeta sto se covjek buni protiv sudija. Pa bolje da se buni, a ne ko ovi nasi, samo sute i pustaju da nas jebu. Pa kolko su nas puta sudije naguzile ove sezone a ovi nasi ili sute, ili govore moze se desit da sudija pogriješi. tako da i od mene velika podrška Walteru ako dodje |
|
| |
leopnd Admin
Posts : 52251 Join date : 2008-08-12 Age : 46 Location : Pula Najdraži igrač : Nicola Berti, Walter Zenga, Dejan Stanković, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Alexis Sanchez
| Subject: Re: Treneri Intera 24.05.13 10:35 | |
| Da je samo to problem, problema ne bi bilo... Malo progooglaj pa vidi šta je godinama unazad srao po Interu... Ma, anyway, svakom svoje. Nekome takve stvari smetaju, nekome ne... No big deal... _________________ Anger can be power if we know that we can use it |
|
| |
SHAPESHIFTER
Posts : 2391 Join date : 2010-04-27 Age : 43 Location : ZGB Najdraži igrač : Milito / Icardi / Rakitić / Longo
| Subject: Re: Treneri Intera 24.05.13 13:11 | |
| jedva čekam njegove press konferencije prije derbija.
p.s. službeno sa inter.it:
Mazzari je novi trener INTERA!! |
|
| |
Pupi
| Subject: Re: Treneri Intera 08.06.13 18:43 | |
| Najbolji trener Intera bio je Jose Felixe Mourinho, pa iza njega Roy Hodgson. U moderno doba. |
|
| |
cesar19
Posts : 10518 Join date : 2010-04-25 Age : 35 Location : Zagreb Najdraži igrač : Zanetti, Cambiasso, Perišić, Milito
| Subject: Re: Treneri Intera 08.06.13 18:48 | |
| Jebem ti mater _________________ Nella Gioia E Nel Dolore - Per L' Inter Eterno Amore
|
|
| |
Pupi
| Subject: Re: Treneri Intera 08.06.13 18:51 | |
| - cesar19 wrote:
- Jebem ti mater
Joj jesi nepristojan, ko da si iz Šumadije, a ne iz Zagreba. Smiri se čovječe. Sutra na misu i olakšaj dušu. |
|
| |
Adri
Posts : 7947 Join date : 2010-04-25 Age : 30 Location : Gospić Najdraži igrač : Javier Zanetti
| Subject: Re: Treneri Intera 08.06.13 18:53 | |
| I ja se pridruzujem cesu i jebem ti mater |
|
| |
Pupi
| Subject: Re: Treneri Intera 08.06.13 18:56 | |
| - Adri wrote:
- I ja se pridruzujem cesu i jebem ti mater
Tebi nek ovaj čovjek oprosti: [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
cesar19
Posts : 10518 Join date : 2010-04-25 Age : 35 Location : Zagreb Najdraži igrač : Zanetti, Cambiasso, Perišić, Milito
| Subject: Re: Treneri Intera 08.06.13 19:00 | |
| Jebem i tebi i njemu mater _________________ Nella Gioia E Nel Dolore - Per L' Inter Eterno Amore
|
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Treneri Intera | |
| |
|
| |
|